Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Vad gäller som medlem i Limhamns MK 2020

2019 provade vi på med att medlemmar i Limhamns MK fick träna fritt på Sturupsbanan i tron om att vi medlemmar istället ställde upp mer för att dra runt verksamheten. Tyvärr funkade inte detta som vi tänkt då det snarar blev ”tvång” för vissa istället för frivillig anmälan för att vi skulle klara av öppethållande och tävlingar. Vi går därför tillbaka till systemet vi hade tidigare med sänkt träningsavgift för medlemmar alternativt träningskort eller träningsbiljetter.

 

Vi har nu tillsatt en öppningsgupp som ansvarar för öppethållandet under säsongen. Vi har ca 60 öppningar per säsong. Alla i öppningsgruppen erhåller träningskort som ger fri träning hela säsongen. Tanken är att vi ska få en jämnare kvalitet på vårt öppethållande bevattning etc.

 

Vi har också fått ihop en kioskgrupp också erhåller träningskort. Eva Svensson är kioskansvarig även 2020.

 

                                                Medlem   Icke Medlem*

MX/Enduro solo 125-450        100:-        150:-

MX sidovagn                              100:-        200:-

85cc U-licens Stora banan      100:-        150:-

Småbanorna 50-85cc              Gratis       Gratis

Enduro 50-85cc                        Gratis       150:-

Träningskort                              2000:-      2500:-

 

* Medlem i annan SVEMO ansluten klubb utan egen bana (”Brevlådeklubb”) 300 kr /träningstillfälle.

 

Träningskort kan erhållas genom följande uppdrag: Öppningsgruppen, Kioskgruppen, Ungdomsledare/tränare, MX Tränare, Styrelse, Maskinasvarig, Bangruppen, Hyrcrossansvariga, Tävlingskommitén, Endurosektionen, Bevattningsansvariga, Utbildare eller om du på något annat sätt stöttar föreningen med värdefulla tjänster.

 

Träningsbiljetter kan man tjäna ihop genom att delta på arbetsdagar alternativt ta funktionärsuppdrag vid våra tävlingar. 

 

Medlemsavgifterna är oförändrade enligt beslut på senaste årsmötet. 1100 kr/familj (skrivna på samma adress), 900 kr/enskild (minst 18 år), 300 kr/stödmedlem. Har du aktivt barn som flyttat hemifrån och själv inte kör men vill ta del av klubbens information och aktiviteter löser du lämpligen stödmedlemskap (går ej att ta ut licens). Vill du bli ny medlem i klubben anmäler du detta via vår hemsida och får kort därefter faktura för inbetalning. 

 

Crosskolan och Ungdomssektionen kommer fortsätta utvecklas 2020 av våra duktiga barnledare. Crosskolan är GRATIS för medlemmar och 150 kr för icke medlem. 

 

Vi kommer fortsätta med våra uppskattade organiserade träningar för stora nybörjare och bredd/motion. GRATIS för medlemmar och 150 kr för icke medlem.

 

Junior/Senior/Elit (JSE) + Bredd med hög hastighet - medlem och med licens i Limhamns MK kommer få ca 10 tränarledda pass av Micke Lindberg med stöd av Fredde Werner samt ha möjlighet till träning på banan utöver våra ordinarie öppettider i överenskommelse med banchef. 2020 kommer vi inte ha något serielag då intresset inte var tillräckligt stort.

 

Det kommer köras 5 tillfällen i Vårserien, 4 KM efter sommaren och Gåsafräsen (enduro) mot slutet av säsongen (krav på licens uttagen för Limhamns MK).

 

Ambitionen är i vanlig ordning att arrangera ett kostnadsfritt sommarläger 2020 på någon bana i Södra regionerna (krav på licens uttagen för Limhamns MK).

 

Öppethållande 2020 onsdagar 17.30-20.30 och lördagar 10.00-15.00 perioden 1/4-30/9 om vädret tillåter. 1/10-31/3 öppnar vi för enduro när vädret tillåter dock ingen kioskverksamhet under denna period.

 

Måndagar                Crosskolor/Hyrcross                                    Ingen kiosk

Tisdagar                   Medlemstävlingar/Ev. Medlemsträning    Ingen kiosk

Onsdagar                 Öppen träning                                                Kiosk öppen

Torsdagar                Banunderhåll/Ev. Medlemsträning             Ingen kiosk

Fredagar                  Stängt för underhåll                                      Stängt

Lördagar                  Öppen träning                                                Kiosk öppen

Söndagar                 Stängt för underhåll                                     Stängt

 

Vi har blivit tilldelade två motocrosstävlingar och en endurotävling 2020. Lämpligt tillfälle att erhålla träningsbiljetter.

 

Varmt välkomna till Limhamns MK och Sturup 2020.

 
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten