SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Vad gäller som medlem i Limhamns MK 2021

2019 provade vi på med att medlemmar i Limhamns MK fick träna fritt på Sturupsbanan i tron om att vi medlemmar istället ställde upp mer för att dra runt verksamheten. Tyvärr funkade inte detta som vi tänkt då det snarar blev ”tvång” för vissa istället för frivillig anmälan för att vi skulle klara av öppethållande och tävlingar. Vi går därför tillbaka till systemet vi hade tidigare med sänkt träningsavgift för medlemmar alternativt träningskort eller träningsbiljetter.

 

Vi har nu tillsatt en öppningsgupp som ansvarar för öppethållandet under säsongen (vi tar tacksamt emot frivilliga till denna grupp, maila info@limhamnsmk.se). Vi har ca 60 öppningar per säsong. Alla i öppningsgruppen erhåller träningskort som ger fri träning hela säsongen. Tanken är att vi ska få en jämnare kvalitet på vårt öppethållande bevattning etc.

 

Vi har också fått ihop en kioskgrupp också erhåller träningskort. Eva Svensson är kioskansvarig även 2021.

  Medlem Icke Medlem*
MX/Enduro solo 125-450 100: 180:-
MX sidovagn 100:- 240:-
85cc Stora banan/Enduro 50:- 100:-
Småbanorna 50-85cc Gratis 50:-
Träningskort 2000:- 2800:-

 

* Medlem i annan SVEMO ansluten klubb utan egen bana (”Brevlådeklubb”) 300 kr /träningstillfälle.

 

Träningskort kan erhållas genom följande uppdrag: Öppningsgruppen, Kioskgruppen, Ungdomsledare/tränare, MX Tränare, Styrelse, Maskinasvarig, Bangruppen, Hyrcrossansvariga, Tävlingskommitén, Endurosektionen, Bevattningsansvariga, Utbildare eller om du på något annat sätt stöttar föreningen med värdefulla tjänster.

 

Träningsbiljetter kan man tjäna ihop genom att delta på arbetsdagar alternativt ta funktionärsuppdrag vid våra tävlingar. 

 

Medlemsavgifterna är oförändrade enligt beslut på senaste årsmötet. 1100 kr/familj (skrivna på samma adress), 900 kr/enskild (minst 18 år), 300 kr/stödmedlem. Har du aktivt barn som flyttat hemifrån och själv inte kör men vill ta del av klubbens information och aktiviteter löser du lämpligen stödmedlemskap (går ej att ta ut licens). Vill du bli ny medlem i klubben anmäler du detta via vår hemsida och får kort därefter faktura för inbetalning. 

 

Crosskolan och Ungdomssektionen kommer fortsätta utvecklas 2021 av våra duktiga barnledare. Crosskolan är GRATIS för medlemmar och 100 kr för icke medlem. 

 

Vi kommer fortsätta med våra uppskattade organiserade träningar för stora nybörjare och bredd/motion. GRATIS för medlemmar och 180 kr för icke medlem.

 

2021 kommer vi inte ha något serielag då intresset inte var tillräckligt stort.

 

Förhoppningsvis kommer det köras 5 tillfällen i Vårserien, 4 KM efter sommaren och Gåsafräsen (enduro) mot slutet av säsongen (krav på licens uttagen för Limhamns MK).

 

Ambitionen är i vanlig ordning att arrangera ett kostnadsfritt sommarläger 2021 på någon bana i Södra regionerna (krav på licens uttagen för Limhamns MK).

 

Öppethållande 2021 onsdagar 17.30-20.30 och lördagar 10.00-15.00 perioden 1/4-30/9 om vädret tillåter. 1/10-31/3 öppnar vi för enduro när vädret tillåter dock ingen kioskverksamhet under denna period.

 

Måndagar Medlemstävlingar/Ev. Medlemsträning Ingen kiosk
Tisdagar Crosskolor Ingen kiosk
Onsdagar Öppen träning Kiosk öppen
Torsdagar Banunderhåll/Ev. Medlemsträning Ingen kiosk
Fredagar Stängt för underhåll Stängt
Lördagar Öppen träning Kiosk öppen
Söndagar Stängt för underhåll Stängt

 

Vi har blivit tilldelade två motocrosstävlingar och två endurotävling 2021. Lämpligt tillfälle att erhålla träningsbiljetter.

 

Varmt välkomna till Limhamns MK och Sturup 2021.

 
Inskrivning Träning
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten