SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Hyrcross på Sturup!
Har ni barn som är sugna på att prova på Motocross? Limhamns MK erbjuder nu möjligheten att hyra motocross tillsammans med komplett utrustning och prova på att köra på våra fina nybörjarbanor.
 
Vår hyrcross är öppen lördagar från kl 10:00 under säsong (se vår kalender under "HEM fliken" så att vi verkligen har öppet) kontakta gärna ansvarig (se nedan) för att säkerställa att vi är på plats.
 
Vi har 3 st crosscyklar i olika storlekar som är lämpliga för barn från ca 6- 18år. (med reservation för att barn utvecklas olika). 
 
Två av crossarna är utrustade med automatkoppling och 4:a läges växellåda medans den ena är en manuellt växlad 4-takt 125:a. De små går utmärkt att köra utan att växla i början så alla kan prova på.
 
Första gången du provar kostar det för förare födda 2008 eller senare,  300 kr alt 400 kr (125:an).
Ert barn (förare födda 2008 eller senare) blir då hyrcrossmedlem i LMK och har då en grundläggande olycksförsäkring vid körning.
 
Medlemsavgift 150 kr (engångs) samt köravgiften som är 150 kr med 1timmes körtid för våra två minsta hojar och 250 kr med 1timmes körtid för 125F crossen.
 
Från och med det år som ert barn fyller 13 år så måste en "Prova på licens" lösas via vårat förbund "SVEMO".  Görs enkelt på: https://www.provapasvemo.se/. Denna kostar 150kr och gäller för ETT tillfälle. Denna licens går bra att göra i samband med anmälan via telefon eller dator. Avgift för motorcykel enligt ovan tillkommer. OBS! Licensen måste visas för klubbens ansvariga innan körning börjar.
 
Kontakt Hyrcross

Besöksadress: Nötesjövägen 275 Svedala

 

Kontaktperson: Soko, 070-7420824

 

Mail: hyrcross@limhamnsmk.se

 

https://www.facebook.com/groups/lmkhyrcross/

 
Hjärtligt välkommna
 
/Limhamns MK
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten