SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro
Utställning och invigning av nya endurobanan 28/4 10:00
2018-03-28 14:53

Limhamns MK bjuder alla cross och enduroåkare samt intresserade till invigningen. Kom till Invigningen av Skånes nyaste endurobana med många nya hinder, ny dragning och vidgjorda spår.


Vi öppnar 10:00 och man klipper bandet till banan 10:30. Vi stänger ca 17:00.


Passa på att besöka Husqvarna, Yamaha, TM, Honda och KTM. Prova dina förmågor i det nya spåret och testa vissa av de nya hindren.


Utställare från de flesta enduro och crosstillverkare finns på plats. Bilbengtssons i Sjöbo ställer ut flera versioner crossbussar med olika hyllsystem som passar till crossåkaren. Tillbehör och nyheter för året visas upp. Mingla bland elitåkare och motionärer med hela familjen.


De som vill köra på den nya banans demoträcka är välkomna med egen hoj om de inte vill prova någon av demohojarna från GasGas, Beta och TM som kommer att finnas på plats.


Sponsorer av banan bjuds in för att se resultatet av deras insats och tackas för en underbar insats som gjort det möjligt att bygga en riktigt bra endurobana.


Välkomna

/Endurosektionen LMK


Nyhetsarkiv
Gåsafräsen inställd2020-10-07 09:13
Gåsafräsen 20182018-10-08 10:49
 
Inskrivning Träning
Limhamns MK Facebook
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten