Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Hej och välkomna till Limhamns motorklubbs crosskola!
Ett antal måndagar 2018 mellan 18.00 - 20.00 bedriver vi en crosskola för 50cc-85cc. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå och gruppindelning kommer ske vid behov. I crosskolan har man egen maskin och egen utrustning, klubben har inga egna maskiner. Träningsupplägget består av två timmars organiserad träning av våra två barnledarutbildade tränare Edvardh Svensson och Kajsa Siecke. Tränarnas licensierade barnledarutbildning innebär att de kan skriva ut guldhjälmslicenser för barn upp till 12 år. 

Guldhjälmsutbildningen är en utbildning som ger grundläggande kunskaper i att kunna hantera en motorcykel och ger också vårdnadshavare utbildning i ansvar vid träning och tävling. Mooed Guldhjälmslicens kan barn upp tom 12 år delta i tävlingar enligt Guldhjälmsreglemente.

För intresseanmälan till guldhjälmsutbildningen går det bra att skicka ett mail till info@limhamnsmk.se
Alla passen finns i kalendern här på hemsidan. Vid dåligt väder kan träningen utebli och om detta är fallet står det på hemsidan alt på Limhamns motorklubbs facebooksida. Står det ingenting är crosskolan öppen. Kiosken kommer vara stängd så medtag någonting att äta och dricka.

Crosskolan är gratis för medlemmar i Limhamns- och Skanörs motorklubb, för övriga kostar det 50 kr. Är man inte medlem i någon klubb krävs det att man löser en engångslicens för 150 kr vilket går att lösa på plats.

Datum för 2018 kommer under våren:

Avslutning crosskolan
2018-10-08 13:23
Lördagen den 20 oktober bjuder Limhamns MK in barn och ungdomar (upp till 85cc) till en avslutande dag med crosskolan. Vi börjar dagen 8.30 med gemensam frukost i klubbstugan och info om dagen.

Denna dagen är öppen för både medlemmar och icke medlemmar. Icke medlemmar betalar 200 kr för en heldag med tränare samt frukost. Lunch står man själv för. Betalning sker på plats.


För medlemmar avslutar vi dagen och säsongens crosskola med middag och filmmys i klubbstugan på kvällen.


Efter körningen finns möjlighet att stanna och duscha och basta i klubbens nyrenoverade omklädningsrum (medtag badkläder).


Anmälan sker till kajsa_66@hotmail.com. Mejla även om ni har frågor.


Medlemmar anger om dom önskar delta både på dagen och/eller kvällen, samt hur många vuxna som kommer delta på kvällen.

Nu kan ni även beställa klubbtröjor till barnen för 100 kr (ord, pris 400kr).

/LKMs Ungdomssektion
Resultat från lilla KM
2018-10-02 22:15
Vi gratulerar Jakob Albrekt som årets vinnare av klubbmästerskapet som dessutom körde samtliga race. Vi återkommer om prisutdelning. Bra kämpat alla andra. Nästa säsong hoppas vi få större uppslutning på våra KM och vi funderar nu på vilket upplägg vi ska ha.

Ni är klubbens framtid!!!

/Styrelsen
Säsongens sista crosskola
2018-09-23 08:44
Imorgon, måndag, kör vi årets sista crosskola. För er som kan kommer vi dra igång redan 17.30, då mörkret kryper på
tidigt nu mera. Hinner ni inte komma tidigare så kör vi en uppsamling kl 18. 

Hoppas vi ses!
/LMKs barnledare
Crosskolan inställd 27/8
2018-08-27 13:21
Tyvärr måste vi meddela att pga stora regnmängder under dagen idag kommer vi bli tvungna att ställa in dagens crosskola för knattarna.  Vi hoppas på att vädret blir bättre till nästa måndag. 

Glöm inte att vi har klubbrace för alla medlemmar på tisdagar, även med en knatteklass, så har ni laddat för körning idag kom ut och kör och grilla korv med oss imorgon istället.

/LMKs barn- och ungdomsledare 
Semesteruppehåll
2018-07-29 18:15
Vi vill göra er uppmärksamma på att crosskolan nu håller tre veckors semesteruppehåll. Vi är tillbaka igen den 20/8, då vi börjar med träning för stora nybörjare.

Ha en fin sommar, så ska vi njuta av lite ledighet
/Limhamns Barnledare
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Våra betalsätt
Gräsroten