Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Hej och välkomna till Limhamns motorklubbs crosskola!
Ett antal måndagar 2018 mellan 18.00 - 20.00 bedriver vi en crosskola för 50cc-85cc. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå och gruppindelning kommer ske vid behov. I crosskolan har man egen maskin och egen utrustning, klubben har inga egna maskiner. Träningsupplägget består av två timmars organiserad träning av våra två barnledarutbildade tränare Edvardh Svensson och Kajsa Siecke. Tränarnas licensierade barnledarutbildning innebär att de kan skriva ut guldhjälmslicenser för barn upp till 12 år. 

Guldhjälmsutbildningen är en utbildning som ger grundläggande kunskaper i att kunna hantera en motorcykel och ger också vårdnadshavare utbildning i ansvar vid träning och tävling. Mooed Guldhjälmslicens kan barn upp tom 12 år delta i tävlingar enligt Guldhjälmsreglemente.

För intresseanmälan till guldhjälmsutbildningen går det bra att skicka ett mail till info@limhamnsmk.se
Alla passen finns i kalendern här på hemsidan. Vid dåligt väder kan träningen utebli och om detta är fallet står det på hemsidan alt på Limhamns motorklubbs facebooksida. Står det ingenting är crosskolan öppen. Kiosken kommer vara stängd så medtag någonting att äta och dricka.

Crosskolan är gratis för medlemmar i Limhamns- och Skanörs motorklubb, för övriga kostar det 50 kr. Är man inte medlem i någon klubb krävs det att man löser en engångslicens för 150 kr vilket går att lösa på plats.

Datum för 2018 kommer under våren:

Säsongen sista crosskola!
2019-09-08 17:09
Nu börjar det bli mörkt om kvällarna och snart smyger väl sig det dåliga vädret sig på också. Därför blir morgondagens crosskola också den sista för säsongen. Men var inte ledsna för det! Vi jobbar på att hitta ett lämpligt datum för vår årliga avslutning men en dags körning samt middag och film i klubbstugan. 

Vi ses imorgon!
Crosskola- Enduro
2019-08-25 17:51
På morgondagens crosskola kommer vi köra på enduroslingan och testa den. Vi kommer ha två köra de tränare. Vill föräldrar som hat egen utrustning också köra med är det helt okej, och att föredra om vi behöver hjälp
med att resa och starta hojar.
Det har varit torrt under helgen så vi tror att det kommer bli ett bra tillfälle att testa enduro. 

/LMKs tränare.

Ps: FÖRÄLDRAR!! Glöm inte anmäla er till flaggvakt när vi håller tävling 14/9. Utan er klarar vi inte hålla tävlingar.
Inställd crosskola
2019-08-11 20:00
Morgondagens crosskolan uteblir.

/Limhamn MKs ungdomsledare
Inställd crosskola för de små 29/7
2019-07-26 09:09

Eftersom vi kör crosskola för stora nybörjare 29/7 blir detta tillfälle inställt.


/Barnledarna

Crosskola 15/7 endast för Guldhjälmsutbildning.
2019-07-15 14:19
Kvällens crosskolan kommer endast vara för de från LMK och AMK som är inskrivna på guldhjälmsutbildningen. Nästa vecka har vi crosskola som vanligt igen.

/LMKs barnledare
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Kommande Evenemang
Sponsorer
Våra betalsätt
Gräsroten