Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Hej och välkomna till Limhamns motorklubbs crosskola!
Ett antal måndagar 2018 mellan 18.00 - 20.00 bedriver vi en crosskola för 50cc-85cc. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå och gruppindelning kommer ske vid behov. I crosskolan har man egen maskin och egen utrustning, klubben har inga egna maskiner. Träningsupplägget består av två timmars organiserad träning av våra två barnledarutbildade tränare Edvardh Svensson och Kajsa Siecke. Tränarnas licensierade barnledarutbildning innebär att de kan skriva ut guldhjälmslicenser för barn upp till 12 år. 

Guldhjälmsutbildningen är en utbildning som ger grundläggande kunskaper i att kunna hantera en motorcykel och ger också vårdnadshavare utbildning i ansvar vid träning och tävling. Mooed Guldhjälmslicens kan barn upp tom 12 år delta i tävlingar enligt Guldhjälmsreglemente.

För intresseanmälan till guldhjälmsutbildningen går det bra att skicka ett mail till info@limhamnsmk.se
Alla passen finns i kalendern här på hemsidan. Vid dåligt väder kan träningen utebli och om detta är fallet står det på hemsidan alt på Limhamns motorklubbs facebooksida. Står det ingenting är crosskolan öppen. Kiosken kommer vara stängd så medtag någonting att äta och dricka.

Crosskolan är gratis för medlemmar i Limhamns- och Skanörs motorklubb, för övriga kostar det 50 kr. Är man inte medlem i någon klubb krävs det att man löser en engångslicens för 150 kr vilket går att lösa på plats.

Datum för 2018 kommer under våren:

Start crosskola!
2019-04-18 08:19
ÄNTLIGEN!!!
Nu drar crosskolan äntligen igång igen efter en LÅÅÅÅÅÅNG vinter! 
På måndag 22/4 startar vi kl 15 i klubbstugan. Vi håller sedan på till kl 19. Vi tänder grillen kl 17 för de som önskar att grilla lite middag. Man tar själv med vad man vill grilla. 

För de som önskar att ta sin Guldhjälmslicens under säsongen så kommer vi påbörja utbildningen denna dagen. Uppmärksamma tränarna på plats om det finns intresse,

Givetvis är även medlemmar från andra klubbar välkomna att delta på vår crosskola precis som vanligt. Endast köravgift på 100kr kostar detta då.

Vi ser fram emot en ny säsong med alla härliga barn och föräldrar!
/Limhamns MKs barnledare
Utflykt till SM i Saxtorp.
2019-04-04 14:34
Den 21 april kommer ungdomssektionen arrangera en utflykt till Saxtorp där vi kollar på säsongens första SM i motocross. Här hejar vi fram våra egna förare som tävlar;   Kajsa Siecke, Amanda Bergkvist, Jesper Larsson, Eddie Holmkvist, Tobias Eklund. Förhoppningsvis får Jonas Albrekt ett wildcard och därmed gör sitt första SM!

Barn upp till 10 år går in gratis och ni som har plockat ut guldhjälmslicens för säsongen får fritt inträde tillsammans med en förälder. Klubben står för inträdet för 1 förälder per förare.
Anmälan sker till jessica.kareseit@gmail.com  I anmälan ska det framgå deltagare och om ni kommer och möter upp på klubben för samkörning eller om ni möter oss i Saxtorp. Vi ska försöka få ihop lite fika att ta med så anmäl även eventuella allergier. Sista anmälningsdag är 17/4. 
Observera att detta gäller medlemmar i Limahamns MK!

Vi hoppas att många vill följa med och se Sveriges bästa förare!

/Ungdomssektionen
Beställa klubbtröja
2019-03-10 07:11
Måndag är sista dagen för att beställa klubbtröjor till knattarna till det reducerade priset, 100kr (ord.pris 400kr). ÄVEN ni som mejlade om tröjor eller sa till på klubben i höstas behöver lägga en beställning för att säkra att ni får en. 
Beställning skickas till kajsa_66@hotmail.com. 
Ange vilken storlek som önskas (Barn XS- Barn XL), samt vilket namn och nummer som ska stå på ryggen. 
/Kajsa Siecke
Nu finns vi på Facebook!
2019-01-27 11:29
Nu finns Limhamns MKs ungdomssektion även på Facebook.
Gilla vår sida för att få snabb information och kommunicera med andra medlemmar. Tanken med vår sida är att vi snabbt och enkelt ska kunna dela information om våra aktiviteter, men även att ni som använder er av sidan ska kunna kommunicera med varandra och genemsamt bestämma ställen att träna på och hitta på roliga saker ihop. Vi vill bygga en gemenskap mellan våra ungdomar där alla ska känna sig välkomna och där man inte enbart åker ut till Sturupsbanan för att köra cross utan för att man har sina vänner på banan. 

Sidan hittar ni om ni söker efter Limhamns MK Ungdom, eller via länk: https://m.facebook.com/Limahamns-MK-Ungdom-775857676105103/

Nu ser vi fram emot våren och allt skoj vi ska göra ihop i sommar!
/LMKs ungdomssektion
Avslutning crosskolan
2018-10-08 13:23
Lördagen den 20 oktober bjuder Limhamns MK in barn och ungdomar (upp till 85cc) till en avslutande dag med crosskolan. Vi börjar dagen 8.30 med gemensam frukost i klubbstugan och info om dagen.

Denna dagen är öppen för både medlemmar och icke medlemmar. Icke medlemmar betalar 200 kr för en heldag med tränare samt frukost. Lunch står man själv för. Betalning sker på plats.


För medlemmar avslutar vi dagen och säsongens crosskola med middag och filmmys i klubbstugan på kvällen.


Efter körningen finns möjlighet att stanna och duscha och basta i klubbens nyrenoverade omklädningsrum (medtag badkläder).


Anmälan sker till kajsa_66@hotmail.com. Mejla även om ni har frågor.


Medlemmar anger om dom önskar delta både på dagen och/eller kvällen, samt hur många vuxna som kommer delta på kvällen.

Nu kan ni även beställa klubbtröjor till barnen för 100 kr (ord, pris 400kr).

/LKMs Ungdomssektion
 
Sponsorer
Våra betalsätt
Gräsroten