SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Enduro på Sturup

Ni vet väl att vi har en endurosektion/slinga. Slingan ligger utanför den inhängnade crossbanan men innanför vårt yttre inhängning vilket gör att du kan köra med oregistrerad maskin.  Samma öppet/körtider som för motocrossen såvida inget annat anges. Träningsavgifter är densamma som för motocross 100:- för medlem och 150:- för icke medlem och då kör man enduro eller cross eller varför inte både och. Kontaktperson Lennart Larsson 070-557 81 43 eller maila till info@limhamnsmk.se.


ENDUROSPÅRET Fortfarande STÄNGT!
2021-04-03 09:12

På grund av att det fortfarande är mycket vatten i spåret är enduroslingan stängd tills vidare.

Gåsafräsen inställd
2020-10-07 09:13
Allt regn som kommit samt prognostiseras resten av veckan i kombination med svalt intresse gör att vi beslutat oss för att ställa in årets Gåsafräs.

/Endurosektionen
Anmälan till Gåsafräsen 10/10
2020-10-03 11:31
Lördag 10/10 kör vi enduroträningen även kallad Gåsafräsen. Gåsafräsen är en årlig tradition som vi arrangerar och är en perfekt förberedelse för våra medlemmar som ska köra Gotland Grand National.

Alla medlemmar är välkomna stora som små. Första start ca 09:30 men kom i god tid innan för anmälan och genomgång.

Små kommer köra avkortad slinga 30-45 min (beslutas på morgonen)
Stora kör 1,5-2 timme (beslutas på morgonen) på slingan som är ca 7 km lång.

Vi har ambitionen att köra de stora med transponder och vi kommer försöka tillhandahålla transponders till de som ej har en egen. Alla ni som har egen transponder tar med denna laddad. Har ni möjlighet att låna med en av någon kompis som inte ska köra är detta uppskattat (inkl fäste). Skulle vi inte få ihop transponder till alla startande kör vi manuell räkning så det ska inte vara något hinder att ställa upp om man inte har en egen.

Om vädret tillåter tänder vi grillen efteråt så ta med något att lägga på grillen. 


VÄLKOMNA
/Endurosektionen
Enduroslingan stängd + Funktionärer till Sydenduron + Gåsafräsen
2020-09-17 09:01
Enduroslingan är stängd till 10/10 då den redan är förberedd inför Sydenduron som vi arrangerar 4/10. Vi behöver några funktionärer till Sydenduron, några åkande kontrollanter och några områdesansvariga. Hör av er till Lennart Larsson - 070-557 81 43. Träningsbiljetter i potten till er som inte redan har träningskort.

10/10 kör vi enduroträning för våra medlemmar även kallad (Gåsafräsen). Vi brukar köra detta som en förberedelse för klubbens deltagare som ska köra GGN (Gotland Grand National) men självklart är alla som är sugna på att köra enduro välkomna, stora som små. Anmälan kommer ut inom kort så vet får koll på hur många som deltar.

Efter den 10/10 gäller öppning enl kalendern. Det finns inga fasta datum utan det beror på banskick, väder och om vi har någon öppningsansvarig som frivilligt anmäler sig till Endurosektionen att hålla i öppningen.

/Endurosektionen
Anmälan till Sydenduron 4/10
2020-09-14 15:39
Foto: DaryKarina
Anmälan är öppen till Sydenduron på Sturup. Slingan är ca 7 km lång och går på både enduroslingan och crossbanan. Slingan var mycket uppskattad i helgens 4-timmars tävling. In och anmäl er senast 27/9, därefter tar vi ut efteranmälningsavgift. Eftersom vi kör på inhägnat område går det bra med oreggade hojar dock krävs endurolicens men du kan lägga till endruro till din crosslicens alt lösa engång om du inte redan har endurolicens (max 100 startande).


/Endurosektionen

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Inskrivning Träning
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten