Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Om klubben
I Limhamns Motorklubb bedriver vi motorcykelkörning under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, från nybörjare till förare av högsta SM klass. I grunden är klubben en motocrossklubb kombinerat med viss enduroverksamhet. Genom åren har det funnits olika typer av "prova på verksamhet" för yngre intresserade killar och tjejer, håll utkik på hemsida och på Facebook. 

Limhamns MK bedriver sin verksamhet på Sturupsbanan. Banan ligger ca 2 mil öster om Malmö, mot Sturups flygplats (se "Hitta hit").

På anläggningen finns fyra banor, en mindre kuperad bana för nybörjare, en knattebana där vi även bereder plats för Fiddykörning, en enduroslinga för den uthållige samt vår stora tävlingsbana. I vårt klubbhus finns omklädningsrum med dusch och bastu. På ovanvåningen finns kontor och samlingsrum samt cafeteria. Vi har även en kiosk i depån som tar emot träningsanmälan och bereder möjlighet att ta en fika till mycket humant pris. Depån är bland annat utrustad med en tvättanläggning för rengöring av motorcyklarna.

För att få köra på banan krävs godkänd hjälm med tandskydd, kraftiga stövlar, handskar, tröja och byxor som skyddar vid omkullkörning, samt ryggplatta. Även axel-, bröst och armbågsskydd rekommenderas. Se även regler kring medlemskap och licens under Öppettider & Tidsschema. MILJÖMATTA är ett måste i vår depå.

Utöver detta måste givetvis motorcykeln vara i god kondition. Ungdomsförare måste ha målsman med vid varje träningstillfälle.

Sturupsbanan har öppet mellan April och Oktober månad, beroende på väderleken.

Anläggningen går även att hyra i olika paketlösningar under samma period. Kontakta någon i styrelsen eller skicka ett mail till info@limhamnsmk.se.
Kontakt
Adress: 
Box 33
23032 MALMÖ-STURUP 
Besöksadress: Nötesjövägen 275 Svedala

Styrelse:  
Conny Lindsjö
Ordförande
0706-240107
Per Lundström
Sekreterare
0723-047750
Hugo Qvarfordh - Ungdom
Kassör

Anders Lundin - Anläggning
Ledamot

Anders Johansson - Tävling
Ledamot

Kristoffer Rexvik - Marknad
Suppleant

Dennis Farkas
Suppleant

Lennart Larsson - Enduro
Suppleant

Patrik Ericsson - Bredd/Motion
Suppleant
   

 
 
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten