Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Välkommen till Limhamns Motorklubb
I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Vi har även hyrcrossverksamhet, se mer under filken HYRCROSS. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.

Öppen träning lördag 17/10
2020-10-16 22:02
Alla slingor öppna imorgon 10-15. 

Kiosken stängd, endast kort o Swish. 

Välkomna
Ungdomsektionen
Påminnelse anmälan till avslutning med crosskolan!
2020-10-08 13:45, Ungdomsektionen
Det har bara tre som anmält sig till avslutningen med crosskolan! KOM IGEN NU! Denna mysiga kväll och roliga dag vill ni inte missa! Läs mer i föregående inlägg och anmäl er SNARAST!

/LMKs Ungdomssektion
Enduro
Gåsafräsen inställd
2020-10-07 09:13, Enduro
Allt regn som kommit samt prognostiseras resten av veckan i kombination med svalt intresse gör att vi beslutat oss för att ställa in årets Gåsafräs.

/Endurosektionen
Enduro
Anmälan till Gåsafräsen 10/10
2020-10-03 11:31, Enduro
Lördag 10/10 kör vi enduroträningen även kallad Gåsafräsen. Gåsafräsen är en årlig tradition som vi arrangerar och är en perfekt förberedelse för våra medlemmar som ska köra Gotland Grand National.

Alla medlemmar är välkomna stora som små. Första start ca 09:30 men kom i god tid innan för anmälan och genomgång.

Små kommer köra avkortad slinga 30-45 min (beslutas på morgonen)
Stora kör 1,5-2 timme (beslutas på morgonen) på slingan som är ca 7 km lång.

Vi har ambitionen att köra de stora med transponder och vi kommer försöka tillhandahålla transponders till de som ej har en egen. Alla ni som har egen transponder tar med denna laddad. Har ni möjlighet att låna med en av någon kompis som inte ska köra är detta uppskattat (inkl fäste). Skulle vi inte få ihop transponder till alla startande kör vi manuell räkning så det ska inte vara något hinder att ställa upp om man inte har en egen.

Om vädret tillåter tänder vi grillen efteråt så ta med något att lägga på grillen. 


VÄLKOMNA
/Endurosektionen
VIKTIG INFO/KOMMANDE AKTIVITETER

Crossbanorna och enduroslingan öppen 17/10


Enduroslingan kommer öppnas under vinterhalvåret när den bedöms som åkbar, kommuniceras på FB Limhamns MK - EnduroNyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten