SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Välkommen till Limhamns Motorklubb

I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Vi har även hyrcrossverksamhet, se mer under filken HYRCROSS. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

 
Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.
 
 
Öppen träning Midsommardagen 2021
2021-06-18 09:15

Vi kommer hålla öppen träning Midsommardagen 10-15.

 

Varmt välkomna då alla

 

/Öppningsgruppen

 

 

Endurospåret under ombyggnad
2021-06-12 07:35

Vi bygger om endurospåret och Swerock har under veckan kört ut jordmassor och grävt.

Det går därför endast köra vissa sektioner så ta ett lugnt mastervarv och förvissa dej om var det är körbar.

Träningsdagar för JSE/Bredd/Motion!
2021-06-07 21:44

Under säsongen 2021 kommer vi att ha träning för JSE bredd/motion.

Vi kör igång nu på söndag 13/6 10:00. Kommande datum är 15/8 & 29/8.

Endast för medlemmar med licens utagen för Limhamns MK.

 

Tanken är att det ska vara träning under lättsamma former, André & Micke Lindberg är på plats om man önskar lite tips och trix.

 

Vi hoppas på roliga träningsdagar och mycket körning!

 

Har ni frågor kontakta Micke Lindberg

 

Välkomna!

Sommarläger Uddevalla 3-4/7
2021-05-22 12:00

Årets sommarläger blir i Uddevalla. BMK Uddevalla är den bana i Sverige som det för tillfället arrangeras MXGP på och de har en av Sveriges finaste anläggningar. Förutom stora banan så finns det även knattebanor för våra yngre förare som inte vill köra på stora och en fin endurobana som går att köra utan reggad hoj. Lägret är kostnadsfritt för medlemmar i Limhamns MK, stora som små, enskild eller familj med licens i Limhamns MK (cross eller enduro). För våra små som inte har licens räcker medlemskap. Om förare har enskilt medlemskap och har medföljande (ej körandes) gäller stödmedlemskap för dessa (eftersom medlemskap är ett krav och att vi bjuder på kvällsmat lördag och frukost lördag/söndag). Skicka din ansökan om medlemskap via hemsidan innan ni anmäler er till lägret. Delning av pass kommer göras så både stora och små får sin tid. Alla som anmäler sig blir indelad i en grupp som får ansvar för t.ex frukost, anläggning, grillning etc. så vi hjälps åt att dela på uppgifterna.

 

Anledningen till licenskrav är att lägret är till för oss medlemmar som representerar klubben officielt. Lägret är också en belöning för oss alla som ställer upp i föreningen samt ett utmärkt tillfälle där vi stärker sammanhållningen i föreningen och lär känna varandra bättre. Vi kommer i vanlig ordning arrangera diverse aktiviteter. Vi har tillgång till klubbstugan om någon vill övernatta där. Sista anmälningsdag är onsdag 16/6. Det kommer gå bra att komma dit redan fredag kväll för att slå läger.

 

TILL ANMÄLAN

 
VÄLKOMNA
/STYRELSEN
Arbetsdagar bevattning 23/5 och 30/5
2021-05-20 13:51

Som många av er redan känner till så är vår nya bevattningspump installerad och håller på att trimmas in. Pumpen klarar utan problem att köra alla slingor på en och samma gång men nu måste spridarna också trimmas in utifrån nya förutsättningar. Spridarna behöver rengöras, bytas munstycken och justeras. Vi har nu möjlighet att tillsätta fler spridare etc. Vissa matarslingor behöver också lagas. Eftersom intrimningsprojektet stundom dränker banan måste vi göra detta på lämpligast tid för att inte påverka övrig verksamhet så vi har valt två halvdagar, nästkommande 2 söndagar. 

 

Detta projekt är helt avgörande för att vi ska kunna hålla bästa skicket på banan vid samtliga våra öppningar och tävlingar samtidigt som det underlättar dramatiskt för bangruppen att kunna arbeta med fukt i backen.

 

Vi hoppas så många som möjligt kan närvara då det ligger i allas vårt intresse att kunna hålla banan i bästa skick och enkelheten som kommer med detta att kunna göra snabba vattningar vid våra öppningar. Svara gärna på kallelserna som gått ut via mail så vi köper rätt mängd frukost.

 

Start med frukost och genomgång 09.00 23/5 och 30/5.

 

Väl mött

/Bangruppen

VIKTIG INFO/KOMMANDE AKTIVITETER

ÖPPETTIDER FINNER NI I KALENDERN


ALL INSKRIVNING SKER DIGITALT, länk finns under Öppettider & Kalender.Nyheter från våra grupper
Ungdomsektionen, 14/06 12:37 
Ungdomsektionen, 07/06 11:03 
Ungdomsektionen, 31/05 10:57 
Ungdomsektionen, 25/05 15:42 
Ungdomsektionen, 24/05 09:36 
Ungdomsektionen, 17/05 09:29 
Ungdomsektionen, 09/05 17:26 
Ungdomsektionen, 04/05 11:35 
 
Inskrivning Träning
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten