SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Hyrcrossen stängd för säsongen 2022

Vi kör igång igen till våren när vi öppnar crossbanorna då för säsongen. 

Håll utkik på våra sociala medier Limhamns MK och Limhamns MK Hyrcross. 

Har ni barn som är sugna på att prova på Motocross? Limhamns MK erbjuder nu möjligheten att hyra motocross tillsammans med komplett utrustning och prova på att köra på våra fina nybörjarbanor.
 
Vår hyrcross är öppen lördagar från kl 10:00 under säsong och är uppdelad i ett förmiddagspass mellan 10-12 och ett eftermiddagspass 13-15 (se vår kalender under "HEM fliken" så att vi verkligen har öppet) Kontakta ansvarig (se nedan) för att säkerställa att vi är på plats.
 
Vi har 4 st crosscyklar i olika storlekar som är lämpliga för barn från ca 6 - 16 år. (med reservation för att barn utvecklas olika). 
 
Tre av crossarna är 110cc 4-takt, utrustade med automatkoppling och 4:a läges växellåda medans den ena är en manuellt växlad 4-takt 125:a som lämpar sig för 11 år och uppåt. De små går utmärkt att köra utan att växla i början så alla kan prova på.
 
För förare upp till 12 år kostar det 300 kr för 2 timmars körtid. Du blir då hyrcrossmedlem i LMK och har då en grundläggande olycksförsäkring vid körning.
 
Från och med det år som ert barn fyller 13 år så måste en "Prova på licens" lösas via vårat förbund "SVEMO".  Görs enkelt på: https://www.provapasvemo.se/. Denna kostar 150 kr per tillfälle. Denna licens går bra att göra i samband med anmälan via telefon eller dator. Hyra för motorcykel enligt ovan tillkommer. OBS! Licensen måste visas för klubbens ansvariga innan körning börjar.
 
Kontakt Hyrcross

Besöksadress: Nötesjövägen 275 Svedala

 

Kontaktperson: 

 

Mail: hyrcross@limhamnsmk.se

 

https://www.facebook.com/groups/lmkhyrcross/

 
Hjärtligt välkommna
 
/Limhamns MK
 
Inskrivning Träning
Limhamns MK Facebook
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten