SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro

Välkommen till Limhamns Motorklubb

I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Vi har även hyrcrossverksamhet, se mer under filken HYRCROSS. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

 
Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.
 
 
Sommarläger Uppvidinge 27-28/8
2022-08-04 10:08

Årets sommarläger blir hos Uppvidinge MK som har sin anläggning på Oxberget på en före detta slalombacke. Banor finns för både stora & små, gamla som unga och som vanligt kommer vi genomföra gemensamma aktiviter. Det går att köra lite enklare enduro i närheten men ingen direkt endurslinga. Lägret är kostnadsfritt för medlemmar i Limhamns MK, stora som små, enskild eller familj med licens i Limhamns MK (cross eller enduro). För våra små som inte har licens räcker medlemskap. Om förare har enskilt medlemskap och har medföljande (ej körandes) gäller stödmedlemskap för dessa (eftersom medlemskap är ett krav och att vi bjuder på kvällsmat lördag och frukost lördag/söndag). Skicka din ansökan om medlemskap via hemsidan innan ni anmäler er till lägret. Delning av pass kommer göras så både stora och små får sin tid. Alla som anmäler sig blir indelad i en grupp som får ansvar för t.ex frukost, anläggning, grillning etc. så vi hjälps åt att dela på uppgifterna.

 

Anledningen till licenskrav är att lägret är till för oss medlemmar som representerar klubben officielt. Lägret är också en belöning för oss alla som ställer upp i föreningen samt ett utmärkt tillfälle där vi stärker sammanhållningen i föreningen och lär känna varandra bättre. Öövernattningsmöjligheten är begränsad men vi räknar med kanon väder som vanligt så då går det bra att tälta om du inte har husvagn eller husbil. Sista anmälningsdag är söndag 14/8. Det kommer gå bra att komma dit redan fredag kväll för att slå läger.

 

TILL ANMÄLAN

 
VÄLKOMNA
/STYRELSEN
Öppet idag 16/7
2022-07-16 08:45

Endas lite regn under natten inga pölar! så kommer inget mer regn blir banan perfekt när det torkat lite

2022-07-15 20:57
Redan full aktivitet i depån inför lördagens träning och inget regn än så länge. Lovar gott inför lördagen
 
Hyrcross-Prova På
Hyrcrossen stängt 16/7
2022-07-15 11:59, Hyrcross-Prova På

Hyrcrossen håller stängt lördag 16/7.

Sommar Klubbläger
2022-07-08 12:42

Hej Alla Glada Medlemmar,

Vill passa på att önska alla en skön sommar och förhoppningsvis lite semester.

 

Äntligen har vi fått klart med en bana för vårt årliga sommar läger och i år blir det en återförening i Uppvidinge, Oxberget som är en fd slalombacke. Banor finns för både stora & små, gamla som unga & som vanligt kommer vi genomföra gemensamma aktiviter.

 

Någon övernattningsmöjlighet finns men vi räknar med kanon väder som vanligt så det går att tälta.

 

När: Lör-Sön vecka 34 ( 27-28 augusti )

 

Anmälnings underlag kommer inom kort.

 

PS Hjälp gärna till att ta öppnings ansvar och kioskbemanning på vår bana så öppninghållandet blir till allas belåtenhet.

 

Trevlig sommar önskar hela styrelsen!

VIKTIG INFO/KOMMANDE AKTIVITETER


ALL INSKRIVNING SKER DIGITALT, länk finns under Öppettider & Kalender.Nyheter från våra grupper
Ungdomsektionen, 01/08 11:14 
Hyrcross-Prova På, 15/07 11:59 
Ungdomsektionen, 20/06 18:26 
Motocross, 08/06 07:37 
Ungdomsektionen, 31/05 14:40 
Ungdomsektionen, 30/05 15:52 
 
Inskrivning Träning
Limhamns MK Facebook
Sponsorer
Våra betalsätt
Resultat från Sturup
Gräsroten